Touren besöker Barcelona

Det blir både målgång och start i staden.


Nästa års upplaga av Tour de France besöker Barcelona. Staden kommer att stå värd för en målgång den 8 juli och dagen efter ska cyklisterna rulla vidare från den katalanska huvudstaden, detta enligt franska L'Equipe.

Amaury Sports Organisation (ASO) som är organisatör av det franska etapploppet, meddelade redan i december förra året att Tour de France startar den 96:e upplagan i Monaco den 4 juli.

Efter starten i Monaco går loppet väster ut mot Barcelona och det är ännu oklart om de tävlande ska ta sig an Pyrenéerna innan eller efter besöket i den spanska storstaden.

ASO har valt att inte bekräfta nyheten.

Skrivet av:

Senaste nytt

Andrew Vanderbeck tvåmålsskytt när Kalmar vann

Malmö fortsätter att vinna

Det går fortsatt bra för Malmö i Handbollsligan. På fredagen mötte laget Lugi i Baltiska Hallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Lugi blev 27-21 (12-7).

Djurgården tog hem segern mot Västervik på hemmaplan

Djurgården vann matchen hemma mot Västervik i Hockeyallsvenskan på fredagen. 5-3 (2-2, 2-0, 1-1) slutade matchen.

William Bengtsson elvamålsskytt i Önnereds seger mot Hammarby

Elva mål hann William Bengtsson med när Önnered besegrade Hammarby på hemmaplan med 41-40 (20-19) i Handbollsligan.

Stark seger för Jämtland mot Norrköping

Två topplag möttes i Svenska Basketligan herr på fredagen. Och det slutade med seger för Jämtland, som besegrade Norrköping borta med 86-70 (23-16, 21-23, 22-10, 20-21) i den tidiga seriefinalen.

IFK Skövde upp i topp efter seger

IFK Skövde är nu serieledare i Handbollsligan efter seger, 27-30 (12-14), borta mot Amo HK. IFK Skövde leder serien en poäng före Hammarby. Amo HK ligger på tionde plats i tabellen.