Allt om Daniel Nannskog.
Allt om Daniel Nannskog. - Foto: Pontus Lundahl/TT och Stian Lysberg Solum/NTB/TT

Daniel Nannskog om smeknamnet: "Man måste ha lite roligt"

Med sin förmåga att förklara komplexa spel på ett för tv-tittarna lättförståeligt sätt har gjort Daniel Nannskog till tittarnas favorit. Nyheter24 har tagit reda på allt du vill veta om fotbollsexperten.


Daniel Nannskog ålder – hur gammal är han?

Daniel Nannskog är född den 22 maj 1974, vilket innebär att han fyller 50 år 2024.

Daniel Nannskog barn – har han några barn?

Daniel Nannskog har fyra barn. Tre döttrar och en son.

Vilka fotbollslag har Daniel Nannskog spelat i?

Under sin karriär spelade Daniel Nannskog i en rad stora lag. Bland annat Djurgårdens IF och Malmö FF men även utländska lag så som norska Stabæk Fotball.

Daniel Nannskog partner – är han gift?

Daniel Nannskog har tidigare varit gift, men skiljde sig år 2022.

Daniel Nannskog fotbollsexpert

Daniel Nannskog har i rollen som fotbollsexpert i tv bevakat och analyserat flera stora mästerskap. Bland annat fotbolls-VM 2014 och 2018.

Daniel Nannskog smeknamn

På sin fritid tycker Daniel Nannskog om att styrketräna, något hans följare på Instagram har kunnat se. Han har också gett sig själv ett smeknamn. "The Body".

– Nej men jag gillar ju att driva. Man får ju hoppas att de som följer mig på Instagram förstår det, jag tror det. Men ibland så tänker man ”undra om folk fattar jag driver med mig själv? Tänk om de tror att jag är så här sjuk i huvudet?”. Ibland börjar man tänka. Men jag bara kör, man måste ha lite roligt. Jag har rätt så bra självdistans, säger Daniel Nannskog till Expressen.

Daniel Nannskog i SVT:s "På riktigt"

Söndagen den 3/9 deltar Daniel Nannskog i SVT-produktionen "På riktigt", som leds av Farah Abadi.

/
SVT
Senaste nytt

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

Kramer till VM-semi på nytt årsbästa

Medeldistanslöparen Andreas Kramers fick en fin start på inomhus-VM i friidrott i Glasgow. 26-åringen tvingades visserligen pinna på lite extra i slutet av försöken på 800 meter för att knipa en av två direktplatser till semifinal. Men Kramer hade koll på läget och blev tvåa på nytt årsbästa, 1.46,21.

Topplopp av Elvira Öberg – tvåa i "Kollen"

Skidskytten Elvira Öberg gick snabbt i spåret och sköt fullt i de två avslutande skyttena i distanstävlingen i Holmenkollen i Oslo.

Svenskorna långt från VM-medalj: "Frustrerande"

Det blev inga svenska framgångar i finalen i kulstötning i inne-VM i friidrott i Glasgow. Varken Fanny Roos och Axelina Johansson var nära att ta medalj.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.

Salmings VM-konkurrent svårt skadad: "Skandal faktiskt"

1 timme sedan
Medaljfavoriten María Vicente föll ihop i höjdhoppet i damernas femkamp i inne-VM i Glasgow. Då tog det lång tid innan stjärnan fick hjälp. Det är en skandal faktiskt. Det kan förlänga rehabiliteringen med veckor eller månader, säger förbundskaptenen Kajsa Bergqvist till Aftonbladet.