Nyheter24 har tagit reda på vem som toppar ledarstabens interna löneliga i Malmö FF. - Foto: Per Danielsson/TT & Johan Nilsson/TT

Allsvenska ledarstabens lönelista 2023: Han tjänar överlägset mest i Malmö FF

Nyheter24 har tittat närmare på hur lönelistan i allsvenska toppklubben Malmö FF:s ledarstab ser ut. Genom att se på sex personers årsinkomst har vi kunnat ta reda på vem som egentligen tjänar mest.


Vem i Malmö FF:s ledarstab är det egentligen som har högst inkomst och således toppar den interna löneligan?

Nyheter24 har tittat närmare på sex namn i ledarstaben hos Malmö FF för att se vem av dem som toppar lönelistan. De personerna är klubbens sportchef Daniel Andersson, huvudtränaren Henrik Rydström, målvaktstränaren Jonnie Fedel, huvudansvarige fystränaren Mark Piros-Read samt de två assisterande tränarna Theodor Olsson och Martin Falk.

Han tjänar överlägset mest i Malmö FF:s spelartrupp

6 ledare i Malmö FF – här är deras löner

Daniel Andersson, sportchef: 2 073 340 kronor

Henrik Rydström, huvudtränare: 1 236 541 kronor

Jonnie Fedel, målvaktstränare: 1 059 691 kronor

Mark Piros-Read, ansvarig fystränare: 929 960 kronor

Theodor Olsson, assisterande tränare: 361 680 kronor

Martin Falk, assisterande tränare: Inkomstuppgifter för 2022 saknas

Överst på listan, i överlägsen stil, kommer alltså sportchefen Daniel Andersson, följt av huvudtränaren Henrik Rydström och målvaktstränaren Jonnie Fedel.

Då Skatteverket inte har eller har fått in alla inkomstuppgifter för 2022 saknas därför detta på Martin Falk.

Siffrorna visar inkomst av tjänst under föregående år, 2022.

Han tjänar mest i Djurgårdens ledarstab

/
Senaste nytt

Bundesliga viker sig efter fansens protester

1 timme sedan

LIV-spelare får specialinbjudan till US Masters

2 timmar sedan
Augusta National Golf Club ger specialinbjudningar till tre spelare inför US Masters i april. En av de inbjudna till årets första major är LIV-tourspelaren Joaquín Niemann.

Världsettans Saudibesked: "Jag vill tävla"

2 timmar sedan
Flera svenskar är klara för ridsportens världscupfinaler, som i år avgörs i Saudiarabien. Det är ett land med stora brister när det gäller mänskliga rättigheter, men ryttarstjärnorna åker dit ändå. Jag vill tävla i mästerskap, säger Henrik von Eckermann.

Svenska VM-besvikelsen: "Ett bakslag inför OS"

idag 14:58
Sveriges bordtennisherrar är utslagna ur lag-VM i Busan redan efter åttondelsfinalen. Truls Möregårdh vill inte kalla turneringen ett fiasko – men... Detta var ju självklart ett bakslag inför lagtävlingen på OS. Det kommer vi få leva med, säger storstjärnan.

Anklagade F1-chefen på plats på testerna

idag 14:46
Samtidigt som Christian Horner utreds internt för opassande beteende mot en kvinnlig anställd fortsätter han sitt jobb i Red Bull. I årets första träningspass i Bahrain fick stallchefen se Max Verstappen köra snabbast.

Tunga avstängningar för Sirius och Villa

idag 12:16
Sirius och Villa Lidköping får klara sig utan två spelare vardera i de kommande matcherna i bandyslutspelet, uppger Bandypuls. Det kan bli kostsamt.