Nyheter24 har tittat närmare på vem som egentligen tjänar mest i Mjällby AIF:s ledarstab.
Nyheter24 har tittat närmare på vem som egentligen tjänar mest i Mjällby AIF:s ledarstab. - Foto: Patric Söderström/TT & Fredrik Sandberg/TT

Allsvenska ledarstaben 2023: Han tjänar överlägset mest i Mjällby AIF

Vem tjänar egentligen mest i allsvenska Mjällby AIF:s ledarstab? Det har Nyheter24 tagit reda på genom att titta närmare på sex ledares inkomst under 2022.


Vem i allsvenska Mjällby AIF:s ledarstab är det egentligen som har högst inkomst och således toppar den interna löneligan?

Nyheter24 har tittat närmare på sex namn i ledarstaben hos Mjällby AIF för att se vem av dem som toppar den interna lönelistan. De personerna är klubbens players manager Patrik Andersson, huvudtränaren Anders Torstensson, de två assisterande tränarna Stefan Ekstrand och Christoffer Augustsson samt fystränaren Albin Pålsson och målvaktstränaren Lars Levinsson.

Han tjänar mest i IFK Göteborgs ledarstab

6 ledare i Mjällby AIF – här är deras löner

Patrik Andersson, players manager: 1 292 400 kronor  

Anders Torstensson, huvudtränare: 780 700 kronor

Stefan Ekstrand, assisterande tränare: 581 000 kronor

Christoffer Augustsson, assisterande tränare: 548 200 kronor

Albin Pålsson, fotbollsfystränare: 441 100 kronor

Lars Levinsson, målvaktstränare: 360 100 kronor

Högst årsinkomst har alltså players manager, Patrik Andersson, med en årslön på hela 1 292 400 kronor, enligt de senaste uppgifterna från Skatteverket. Det ger honom en genomsnittlig månadslön på 107 700. Därefter följer huvudtränaren Anders Torstensson, följt av de två assisterande tränarna Stefan Ekstrand och Christoffer Augustsson. 

Siffrorna visar inkomst av tjänst under föregående år, 2022.

Han tjänar mest i AIK:s ledarstab

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!