- Foto: Jonas Ekströmer/TT & Stella Pictures

Zlatan Ibrahimovic avslöjar sin enorma förmögenhet – så extremt rik är han

Zlatan Ibrahimovic har tjänat enorma pengar under sin fotbollskarriär. Exakt hur mycket det är avslöjar han i en intervju med Piers Morgan som just nu går på TV4 Play.


Under sina 22 år som utlandsproffs representerade Zlatan Ibrahimovic en mängd storklubbar som Juventus, Milan, Barcelona, Manchester United, PSG och Inter, innan han la skorna på hyllan i somras.

En sån karriär har givetvis gett ett extremt klirr i kassan. Det syntes inte minst när Zlatan nyligen köpte en födelsedagspresent till sig själv. 

Här kan du läsa om Zlatan Ibrahimovics galna lyxköp – för 4,5 miljoner kronor.

Zlatans förmögenhet – hur rik är han? 

Vid sidan av fotbollen har Zlatan Ibrahimovic även gjort en hel del andra investeringar, bland annat äger han en fastighet på Östermalm. 

I en intervju med talkshowvärden Piers Morgan avslöjar Zlatan sin förmögenhet, och det är inte småpotatis så att säga. Enligt den svenska stjärnan är han i dag god för en halv miljard dollar, vilket motsvarar 5,5 miljarder svenska kronor.  

– Ju mer pengar man har desto mer stress får man. Jag har varit på båda sidor, säger han in intervjun och fortsätter: 

– Pengar gör livet enklare men det innebär inte lycka. 

Hela intervjun med Zlatan Ibrahimovic kan du se på TV4 Play.

Här kan du läsa om Zlatan Ibrahimovic fräcka svar om Helena Seger.

/
TV4
Senaste nytt

Hård kritik mot Ronaldo efter gest

Emil Forsberg mållös i USA-debuten

Emil Forsberg blev mållös i sin första match och säsongsstarten i MLS för New York Red Bull som mötte Nashville i en match som slutade 0–0 natten mot måndagen.

Jakobsen tog stark femteplats

igår 22:58
Kristoffer Jakobsen gjorde sin sjätte bästa världscuptävling i slalom i karriären då han kom femma i världscuptävlingen i Palisades Tahoe i Kalifornien.

Forsberg från start i New York-debuten

igår 22:32
Emil Forsberg tar plats i New York Red Bulls första laguppställning för säsongen i MLS. På sin vanliga plats på vänstermittfältet och med nummer 10 på ryggen.

Klar svensk förlust i basketkvalet

igår 21:02
Sverige förlorade den andra matchen i EM-kvalet i basket. Montenegro vann på hemmaplan i Podgorica med 95–70.

Bollnäs vann den avbrutna matchen: Gör det vi ska

igår 19:30
Trots att Bollnäs tvingades spela de sista minuterna av bandykvartsfinalen mot Edsbyn på bortaplan höll man undan. 1–0-ledningen som man hade med sig från den avbrutna matchen på lördagen stod sig.