Corey Perry. Arkivbild.
Corey Perry. Arkivbild. - Foto: George Walker IV/AP/TT

Chicago släpper Perry: Oacceptabelt uppträdande

Förra veckan fick han varken träna eller spela med Chicago.


Nu meddelar NHL-laget att de vill riva kontraktet med 38-åringen.

"En intern utredning har slagit fast att Corey Perry har uppträtt oacceptabelt och brutit både mot sitt kontrakt och klubbens interna policys som finns för att främja en professionell och säker arbetsmiljö", skriver klubben i ett uttalande.

Chicago skriver vidare att de placerar Perry på waivers. Om ingen klubb väljer att ta över hans kontrakt kommer Chicago att bryta med kanadensaren.

Corey Perry har bland annat vunnit Stanley Cup, två OS-guld och ett VM-guld.

TT
Senaste nytt

Markerade mot supportrarna efter rasismen

Världsrekord av Bol – Warholm missade guldet

Två veckor. Längre stod sig inte damernas världsrekord inomhus på 400 meter. Femke Bol kapade sitt eget rekord med sju hundradelar när hon tog VM-guldet i Glasgow.

Johaug om VM-comeback: "Jag vill och hoppas"

1 timme sedan
Den norska skidikonen Therese Johaug har tidigare öppnat för en comeback till hemma-VM i Trondheim 2025. På söndagen tävlar 35-åringen för första gången på nästan två år i det 17 kilometer långa loppet Engadin Frauenlauf i Schweiz

Ryske storstjärnan uppsatt för transfer

1 timme sedan
NHL-klubben Washington sätter upp sin ryska storstjärna Jevgenij Kuznetsov, 31, på transferlistan (waivers). Det sker bara timmar efter att forwarden fått klartecken för att börja träna igen efter tidigare att ha ingått i ligans och spelarfackets stödprogram, som hjälper spelare med olika problem som inte är direkt kopplade till ishockeyn.

Edsbyns skräll – slog mästarlaget i första semin

idag 19:06
I år avgörs SM-finalen i bandy i Västerås, men frågan är om hemmalaget når dit. Det regerande mästarlaget Västerås SK förlorade nämligen den första semifinalmatchen hemma mot Edsbyn med 4–5.

Duplantis om duellen med Warholm: "Den blir av"

idag 18:56
Världens bäste stavhoppare mot världens främste häcklöpare på 400 meter – vem är snabbast på 100 meter? Armand "Mondo" Duplantis väcker nytt liv i planerna på att möta norrmannen Karsten Warholm i en duell. Den kommer att bli av. Jag vill det, Karsten vill det. Frågan är bara när och var, säger han.