Ralf Vadsmo
TV4-profilen Ralf Vadsmo hittad död. - Foto: Ali Lorestani/TT

TV4-profilen Ralf Vadsmo hittad död – blev 59 år

Det var under tisdagsmorgonen travexperten Ralf Vadsmo hittades död. Han blev 59 år gammal.


Ralf Vadsmo hittad död

Det var under tisdagsmorgonen som TV4-profilen Ralf Vadsmo hittades död, 59 år gammal. Detta bekräftade familjen för Sportbladet.

Under nio år arbetade Ralf Vadsmo som expert i TV4:s travsändningar. Bland annat med lördagarnas V75-sändningar. Han sa sedan upp sig och berättade då att han haft kul men ville spendera mer tid med sina barn. Men till Sportbladet berättade han även i en tidigare intervju att han blivit utsatt för hot. 

– Jag gick på Sveavägen med mina barn, då kom det fram en och ville slåss, berättade han då.

Ralf Vadsmo var under senare år tillsammans med smyckesdesignern Caroline Svedbom vars smycken har burits av bland andra kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia.

Ralf Vadsmo och Caroline Svedbom på röda mattan 2022. Bildkälla: Ali Lorestani/TT

Efter sitt jobb på TV4 har Ralf Vadsmo bland annat gjort inhopp som travexpert, men då i spelbolaget Svenska Spels tv-sändningar. 

Under tisdagsmorgonen hittades han död, 59 år gammal. Polisen misstänker inget brott. 

Han lämnar efter sig sex barn. 

Ralf Vadsmo dödsorsak 

Till Aftonbladet sport skrev sonen Douglas Wessman ett sms som bekräftade uppgifterna. 

”Pappa påträffades med ett hjärtstopp i sängen vid 14-tiden i går och hans liv gick inte att rädda. Vi alla barnen och närstående är i chock och tror inte det är verklighet", skrev han i sitt sms. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.