Hanna och Elvira Öberg hamnade i luven på varandra.
Hanna och Elvira Öberg hamnade i luven på varandra. - Foto: Pontus Lundahl/Anders Wiklund/TT

Storbråk mellan systrarna Öberg – Hannas ilska: "Nej nej nej"

Hanna och Elvira Öberg var inte överens i podden "Vinterpasset". Bråket handlade om en känslig fråga: storasysters skytte.


I podden "Vinterpasset" med Charlotte Kalla, Hanna Öberg, Elvira Öberg och Jonna Sundling snackas det skidor, skidskytte och livet utanför spåren. 

Här kan du läsa allt om Elvira Öberg: Miljonerna, pojkvännen och tabletterna som gjorde henne bäst.

Hanna Öbergs starka reaktion – på Elviras skyttekommentar

I det senaste avsnittet diskuteras ett ämne som väcker känslor, nämligen Hanna Öbergs skytte. I podden berättar Elvira Öberg om glädjen efter säsongens första seger, som kom i jaktstarten i Hochfilzen. 

– Det blir dubbelglädje när jag ser Hanna komma. Dessutom får jag reda på att hon skjutit fyra nollor så det var kul, för hon har ändå slitit lite med skyttet här i inledningen och du var inte nöjd efter sprinten. Det var verkligen en revansch för dig i jaktstarten, säger hon. 

Något som Hanna Öberg reagerar starkt på. 

– Nej, nej, nej. Nu säger jag emot. Jag tycker inte att jag har slitit med skyttet. Det var dåligt på sprinten. Nu gör du som alla andra och säger att jag skjuter dåligt hela tiden. Det håller jag inte med om. Jag inte skjutit tillräckligt bra för att göra toppresultat men det har inte varit dåligt, säger hon till sin syster Elvira, som ber om ursäkt.

Här kan du läsa allt om skidskytten Hanna Öberg: Kärleksdramat, miljonerna och längden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!