Rögle slog Timrå. Arkivbild.
Rögle slog Timrå. Arkivbild. - Foto: Johan Löf/TT

Rögle tog andra raka segern – Zaar hjälte

Länge var det på väg mot förlängning. Men då klev Daniel Zaar fram. 29-åringen blev matchhjälte när Rögle besegrade Timrå med 3–2 i SHL.

Det var Rögle som inledde måndagens enda SHL-match bäst. Åtta minuter in i den första perioden spräckte Adam Engström nollan – backens tredje mål den här säsongen.

Timrå spelade sedan upp sig och skapade flera chanser. I spel fem mot fyra kvitterade hemmalaget genom Emil Pettersson, framspelad av Jonathan Dahlén.

Albin Sundsvik gav Rögle återigen ledningen i mittenakten men Timrå kom återigen tillbaka och kvitterade. Den här gången genom Robin Hanzl.

Länge var matchen på väg mot förlängning, men med drygt tre minuter kvar av sista perioden klev Daniel Zaar fram, avgjorde och gav Rögle andra raka segern.

— Det känns bättre och bättre, för egen del och för hela laget. Vi håller ihop och är jäkligt tajta defensivt, säger Zaar efter matchen i TV4 Play.