Carlos Alcaraz i samband med att han hamnade mitt i en bisvrm i kvartsfinalen i Indian Wells.
Carlos Alcaraz i samband med att han hamnade mitt i en bisvrm i kvartsfinalen i Indian Wells. - Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP/TT

Alcaraz briljerade efter bisarr attack

Kvartsfinalen mellan världstvåan Carlos Alcaraz och Alexander Zverev i ATP-tuerneringen i Indian Wells hann knappt börja innan den avbröts efter att planen invaderats av en svärm bin.


I sändningen från matchen syntes hur Alcaraz blev stucken och fäktade med armarna för att sedan hastigt lämna planen. Kort därpå sågs hur en stor mängd bin svärmade kring en av tv-kamerorna.

Efter att en biodlare, för dagen iklädd jeans och solglasögon, kallats in för att bistå arrangören kunde matchen återupptas efter knappt två timmar. Om den unge spanjoren, som vann Wimbledon i somras, blivit störd av bi-incidenten så var det inget som märktes på spelet.

Den akut inkallade biodlaren gör sitt jobb under avbrottet i matchen mellan Carlos Alcaraz och Alexander Zverev.

Tvärtom visade 20-åringen upp precis den sortens bländande tennis som gjort honom till ett världsnamn och besegrade enkelt sin motståndare i raka set 6–3, 6–1.

I semifinalen väntar nu den regerande Australian Open-mästaren Jannik Sinner, som hittills inte förlorat en match på hela året.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!