M-1: "Skrattretande"

Vd:n förnekar uppgifter om UFC:s supererbjudande till Fedor.


Fedoraffären fortsätter.

Carmichael Dave, radiovärd på CBS, rapporterade i veckan att Fedor Emelianenko och M-1 Global i förhandlingar med UFC getts ett mycket generöst kontraktsförslag.

Något som M-1:s vd, Joost Raimond, bestämt förnekade i dag.

– De fem miljonerna (per fight) är långt, långt, långt ifrån verkligheten. Hälften av pengarna är till och med långt ifrån det dom erbjöd, säger han till Sherdog.com.

Raimond var också tydlig med att Fedor inte kommer att skriva på för UFC om inte M-1 Global får samproducera events med amerikanerna.

– Vi gjorde klart att Fedor nu och för alltid är en del av M-1. Han är till och med delägare och de två kan inte separeras.

CBS-journalisten Carmichael Dave skriver på Sherdogs forum att han självklart aldrig skulle rapportera någonting utan en trovärdig källa.

– Det är ett ton av propaganda från båda sidorna. Jag fick en läcka från en trovärdig källa och rapporterade vad jag fick berättat för mig.

UFC kommer att hålla en presskonferens i kväll klockan 20:00, svensk tid. Förhoppningsvis kommer ett antal frågetecken då att redas ut.

Rapport kommer senare i kväll.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Historiskt avancemang för Vimmerby

Beskedet: Förra världsettan avslutar karriären

Garbiñe Muguruza avslutar sin karriär. 30-åringen vann två grand slam-titlar under sina år som tennisspelare – Wimbledon 2017 och Franska öppna 2016 – och rankades under en period som etta i världen.

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

1 timme sedan
Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

1 timme sedan
Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

1 timme sedan
Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.