"Vi behöver Tiger"

En som hoppas få se Tiger Woods tillbaka snart är landsmannen Phil Mickelson.


Topprankade Tiger Woods har inte tävlat sedan US Open i juni då han vann sin 14:e major trots knäproblem. En som anser att sporten behöver honom är landsmannen Phil Mickelson.

– Anledningen till att vi alla vill ha tillbaka Tiger är att leder golfen framåt. Han ökar tv:s tittarsiffror, sponsorerna behöver honom i turneringarna och fansen kommer för att se honom. Vi behöver honom tillbaka så snart som möjligt, säger Mickelson till The Sydney Morning Herald.

I och med segern i juni är Tiger Woods fyra segrar från att matcha Jack Nicklaus rekord. Förhoppningen är att han ska kunna spela i US Masters i april och där fortsätta jakten.

– Vi är väldigt lyckliga inom golfen att vi har världens främsta atlet. När jag började spela på touren trodde jag aldrig att det skulle hända, när vi hade några av de främsta spelarna i historien, fortsätter Mickelson.

–Oavsett om det var Ben Hogan eller Jack Nicklaus så är det ingen som nått till att bli den främste atleten i världen, och detta i sporten golf.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Sverige vann måstematchen mot Italien med 1-0

Uefa öppnar för ryska ungdomslag

3 timmar sedan
Ryska fotbollsungdomar ska inte behöva lida för vad landets vuxna ägnar sig åt för galenskaper. Därför öppnar Uefa för att släppa in ryska ungdomslag i europeiska turneringar.

Premier League 2023/24: Vilken tränare får sparken först?

3 timmar sedan
Premier League 2023/24 är i full gång. Här är de fem fotbollstränare i den engelska högstaligan som riskerar att få sparken om de inte lyckas vända på skutan snart.

Skrällen – Falk ersätter Musovic

3 timmar sedan
Sverige gör två förändringar till kvällens viktiga Nations League-match mot Italien. Mest oväntat: Jennifer Falk ersätter Zecira Musovic i målet.

EU sätter stopp för gummigranulat på fotbollsplaner

idag 15:55
Åtta år har Sveriges planskötare på sig för att byta ut gummigranulatet från fotbollens konstgräsplaner.

Schippers slutar: "En resa utan ånger"

idag 15:22
Sjukamparen valde att satsa på sprint – och blev framgångsrik.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.