Svenskarna tillbaka i Ryder Cup

De petades och sågades av golfexperter. Nu är Karlsson och Stenson tillbaka.


Ryder Cup började dåligt för Robert Karlsson och Henrik Stenson.

– Jag hade hoppats få spela på eftermiddagen, få ta revansch där. Och jag hade hellre spelat bästboll än foursome, men det är bara att ta nya tag och fila lite på spelet inför i morgon, sa Stenson till TT.

Andra, som golfgurun Rick Reilly, tyckte att det vara helt rätt att peta svenskarna. I sin krönika på ESPN:s hemsida skriver Reilly att bara det faktum att lagkaptenen Faldo tog ut svenskarna gör USA till favoriter:

– Faldo bröt mot den gamla För Många Svenskar-teorin. Svenskar är världens sötaste folk. Skulle inte göra en fluga förnär. Ingen svensk har någonsin vunnit en major-turnering. Faldo har två i sitt lag.

Oavsett vilket: nu är svenskarna tillbaka i lördagens foursome. Stenson går tillsammans med debutanten Oliver Wilson, medan Karlsson och Padraig Harrington paras ihop.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Newcastle tog första CL-segern på 20 år – slog PSG

USA tog sjunde raka VM-guldet efter Biles show

1 timme sedan
USA är världsmästare i laggymnastik för sjunde gången i följd. Detta efter en rejäl uppvisning av storstjärnan Simone Biles under finalen i Antwerpen.

Hattrick för Troock – stoppade Nybros segertrend

1 timme sedan
Nykomlingen Nybros segertrend är över. 0–6 hemma mot AIK blev klubbens första förlust i hockeyallsvenskan. Jag tror det var en läropeng för oss, säger tränaren Tommy Samuelsson till TV4 Play.

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

2 timmar sedan
Karl-Erik Nilsson överväger att avgå efter kritiken. Det berättar Riksidrottsförbundets ordförande för Göteborgs-Posten. "Det är ett av alla tänkbara alternativ", skriver han.

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

idag 17:30
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

idag 17:28
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.