Golfstjärnans karriär i fritt fall efter otrohetsskandalen.
Golfstjärnans karriär i fritt fall efter otrohetsskandalen.

General Motors dumpar Tiger Woods

Golfstjärnans karriär i fritt fall efter otrohetsskandalen.


Helyllebilden av Tiger Woods har krossats. Därför väljer en av USA:s allra största företagsikoner, General Motors, att sopa bort alla samarbetsspår med golfstjärnan.

Tigers kontrakt med GM upphörde redan 2008, men 34-åringen har sedan dess fått behålla sponsorbilarna - tills nu. GM drar tillbaka lånebilarna med omedelbar verkan meddelar en talesman för GM.

Tigers otrohet mot hustrun Elin Nordegren avslöjades i slutet av november. Dagen efter anlände polis och ambulans till Woodsfamiljens hus sedan Tiger kraschat in i ett träd med en, ja just det Cadillac Escalade, ett av GM:s bilar.

Men GM är inte de första, och förmodligen inte sista att dumpa den pressade superkändisen. Sedan tidigare har amerikanska telekomjätten AT&T och konsultföretaget Accenture valt att säga upp avtalen. Dessutom har klockgiganten Tag Heuer och rakbladsjätten Gilette valt att sluta använda Woods i sina reklamkampanjer.

Tiger Woods har efter skandalen avslöjades gått upp i rök. Han meddelade att han tar en paus från golften på obestämd tid och har sedan dess ryktats vara på sexklinik för att bota sin "sjukdom", flytt med älskarinnan Rachel Uchitel och mycket annat.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/
/
Bil