Silva har inga tankar på pension

Anderson Silvas manager pratar om sin fighters närmaste framtid.


Anderson Silvas manager och språkrör Ed Soares har pratat med MMAweekly. Där säger han att mästaren inte har någon pension i tankarna, något som det spekulerades i en del under förra året.

Dessutom verkar han ha framiden klar för sin fighter.

- Jag tror att det viktiga är att skapa de största möjliga matcherna. Jag tror att Anderson har två, eller kanske tre bra år kvar. Han har 8 till 9 matcher kvar i sig helt klart, kanske fler. Han tar inte heller alltför mycket skada i sina matcher.

Soares säger också att Silva är öppen för matcher i tungvikt eller catchweight, bara det är stora matcher.

Han avslutar med att det knappast lär bli någon brist på stora matcher för Silva med tanke på de fighters som finns i UFC.

Först ska Silva klara av Vitor Belfort på UFC 112 i Abu Dhabi, frågan är vad som blir nästa steg om mästaren segrar även där.

Totalt har Silva vunnit 10 raka matcher i UFC  och senast utklassade han Forrest Griffin på UFC 101 i augusti.

Senaste nytt

Viktiga lärdomar för Häcken: "Väldigt givande"

idag 00:04

Häcken pressade Leverkusen – men förlorade

igår 22:58
Fem matcher, fem förluster. Häckens trista svit i Europa League fortsatte när Bayer Leverkusen kom på besök. Hisingslaget stod emot bra, men föll till slut med 0–2.

Liv, 17, hyllades i pappas gamla hemmarink

igår 22:26
För första gången var Herman Liv, son till målvaktslegendaren Stefan Liv, inskriven i en SHL-trupp och fick stå i båset – dessutom hemma i Jönköping. Det var otroligt roligt att komma tillbaka hit, säger Liv till Aftonbladet.

Rögles vändning – ingen rolig historia för Rönnberg

igår 22:04
Den häromdagen så arge och kränkte Frölunda-tränaren Roger Rönnberg var en dryg minut ifrån att bli en historisk SHL-tränare. Men Rögle ville annat och vände ett tvåmålsunderläge till seger i förlängningen (5–4). Orutinerat så det skriker om det, säger Rönnberg.

Två mål på fem sekunder när Luleå derbyvann

igår 21:36
Två mål på fem sekunder (!) avgjorde norrderbyt mellan Luleå och Skellefteå. Linus Omark och Oscar Eklind såg till att Luleå kunde ta en sällsynt derbyseger på hemmais, 2–0. Det är derby, heta känslor, skönt att dra det längsta strået, säger Omark till TV4 Play.

Lundström missar premiären: Chansar inte

igår 20:36
Mathilda Lundström, som haft en känning i baksidan av låret, kommer inte att spela i VM-premiären i handboll mot Kina på fredagen.