Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Djokovic spelar Båstads sommarturnering?

- 26/01/2010, 18:29 -
Djokovic kan komma till Sverige i sommar.
1 av 3

Djokovic kan komma till Sverige i sommar.

Scanpix

2 av 3

3 av 3

Novak Djokovic kan bli Swedish Opens stora affischnamn när turneringen drar igång i juli i Båstad. Allt beror på hur det går för världstrean i Wimbledon och Davis Cup.- Vi för en bra dialog med honom, säger Båstads Tournament Director.

För tillfället ångar Novak Djokovic på i Australien Open och i kväll spelar han kvartsfinal. I sommar kan ni få möjligheten att följa världstrean på nära håll. Djokovic är nämligen nära spel i Swedish Open i Båstad i juli. Om han spelar turneringen eller inte beror på hur det går i Wimbledon och Davis Cup.

- Den spelare som vi skulle vilja ha är Novak Djokovic. Han kommer inte att bestämma sig än och vill i så fall ha ett wild card till turneringen, säger Swedish Opens Tournament Director, Thomas Wallén, till Eurosport.

- Det hänger lite på hur det går för honom i Wimbledon och Davis Cup, men vi för en bra dialog med honom.

”Står högt upp på önskelistan”

Alla stjärnor som deltog i turneringen 2009 har sagt att de vill komma tillbaka igen. I den skaran inkluderas bland annat Robin Söderling, Fernando Verdasco, Tommy Robredo och Juan Monaco. Men Djokovics deltagande kan bli grädden på moset.

- En sån spelare kan vi vänta in i det sista på. Han står väldigt högt upp önskelistan.