Lördag 28 Maj
Stockholm

Guldhjälten återvänder till Frölunda

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
Publikfavoriten och energiknippen Jens Karlsson är tillbaka i klubben.
5 av 5
Publikfavoriten och energiknippen Jens Karlsson är tillbaka i klubben. Foto: Bildbyrån

Publikfavoriten och energiknippen Jens Karlsson är tillbaka i Göteborgsklubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Han var med och vann SM med Frölunda både 2003 och 2005. Nu är Jens Karlsson tillbaka i Frölunda igen och avslutar säsongen i klubben. Idag blev allt klart med övergången från Borås.

- Jens har visat ett intresse att ta sig tillbaka till Elitserien. Tack vare det goda samarbetsklimatet med Borås är nu detta möjligt, säger Ulf Dahlén till Frölundas hemsida.

27-åringen har inte spelat i Frölunda sedan 2005 då han lämnade laget för HV71. Därefter har han spelat i tyska Iserlohn, Borås och Ålborg.

Under hösten har han varit Borås klart vassaste spelare med 14 mål och 23 assist på 41 matcher.

- På ett sätt är det tråkigt att lämna ett lag i sticket. Men när chansen dök upp hos Frölunda kände jag att jag måste ta den, säger Jens Karlsson till Sportsday.se.

- Det känns som jag har ett bredare register nu, än när jag var där senast. Samtidigt är jag också äldre och nog lite av en annan människa.

I utbyte kommer Borås nyttja Nicklas Lasu och Henrik Tömmernes i onsdagens match och utöver det kommer man att skicka andra juniorer, som får gå fritt mellan klubbarna, till Borås i någon eller några matcher vid behov.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela