1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
Publikfavoriten och energiknippen Jens Karlsson är tillbaka i klubben.
5 av 5
Publikfavoriten och energiknippen Jens Karlsson är tillbaka i klubben. - Foto: Bildbyrån

Guldhjälten återvänder till Frölunda

Publicerades: 31 Jan 2010, 21:01, Uppdaterades: 1 Feb 2010, 01:01

Publikfavoriten och energiknippen Jens Karlsson är tillbaka i Göteborgsklubben.


Han var med och vann SM med Frölunda både 2003 och 2005. Nu är Jens Karlsson tillbaka i Frölunda igen och avslutar säsongen i klubben. Idag blev allt klart med övergången från Borås.

- Jens har visat ett intresse att ta sig tillbaka till Elitserien. Tack vare det goda samarbetsklimatet med Borås är nu detta möjligt, säger Ulf Dahlén till Frölundas hemsida.

27-åringen har inte spelat i Frölunda sedan 2005 då han lämnade laget för HV71. Därefter har han spelat i tyska Iserlohn, Borås och Ålborg.

Under hösten har han varit Borås klart vassaste spelare med 14 mål och 23 assist på 41 matcher.

- På ett sätt är det tråkigt att lämna ett lag i sticket. Men när chansen dök upp hos Frölunda kände jag att jag måste ta den, säger Jens Karlsson till Sportsday.se.

- Det känns som jag har ett bredare register nu, än när jag var där senast. Samtidigt är jag också äldre och nog lite av en annan människa.

I utbyte kommer Borås nyttja Nicklas Lasu och Henrik Tömmernes i onsdagens match och utöver det kommer man att skicka andra juniorer, som får gå fritt mellan klubbarna, till Borås i någon eller några matcher vid behov.

Hockeysverige.se

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Erabi Hammarbys derbyhjälte efter premiärmål

igår 21:18

Dubbla världsrekord – Kipyegon slog till igen

igår 20:34
Världsrekord – igen. Faith Kipyegon, Kenya, slog sitt andra världsrekord på en vecka när hon vann 5 000 meter i Diamond League i Paris. Även Lamecha Girma, Etiopien, slog till på 3 000 meter hinder och putsade ett 19 år gammalt rekord.

Bara oavgjort för Rosengård: Parkerar bussen

igår 20:06
Rosengård jagar topplagen i damallsvenskan. 0–0 borta mot Uppsala tar inte skåningarna särskilt mycket närmare. Det känns som att de står med sin parkerade buss framför deras mål, säger Emma Jansson i Viaplay.

Inzaghi: Har en plan för att stoppa Haaland

igår 19:22
Hur stoppar man Manchester Citys Erling Braut Haaland? Inters tränare Simone Inzaghi har i alla fall en plan. Jag har förberett något, säger Inzaghi till Nettavisen inför Champions League-finalen.

Svenskarna långt från täten: "Vad händer?"

igår 18:54
De kommer från England, Tyskland, Skottland, Danmark, Sydafrika och Finland... men inte Sverige. De blågula golfhoppen lyser med sin frånvaro i toppen av Scandinavian Mixed.

Sörenstams sista show i Sverige: "Det här räcker"

igår 18:38
Var fredagens runda Annika Sörenstams sista show i Sverige? Mycket talar för det. Jag tror att det här räcker, säger golfikonen efter att ha missat kvalgränsen på Ullna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.