Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kronwall kan missa OS

1 av 3

Bildbyrån

2 av 3

3 av 3

Sport | 12/02/2010 13:41

Missade nattens möte med San José Sharks.

Tomas Holmström var tillbaka på isen i nattens match mot San José Sharks. Däremot saknades Niklas Kronwall återigen. 29-åringen har fått sin stödskena som ska hjälpa det skadade knäet, men trots det är OS allt jämt ett frågetecken.

Till mlive.com säger den svenske backen att han kan tvingas dra sig ur turneringen om han missar lördagens match mot Ottawa Senators. Han har täta kontakter med Bengt-Åke Gustafsson om sina framsteg efter den senaste skadan.

- Det känns bättre än i går, så det går i alla fall framåt, säger Kronwall till sajten och tillägger att han har viktigare saker än OS på sin agenda:

- Mitt främsta fokus just nu är att komma tillbaka och spela för Red Wings. Vi har några viktiga matcher innan uppehållet och vi vill göra allt vi kan för att vinna dem.

Niklas Kronwall skadade sig ursprungligen i mötet med Montréal Canadiens den 21 november. Detta sedan han knätacklats av Georges Laraque. Han kom tillbaka efter sex veckors frånvaro, men spelade inte mer än några matcher innan han slog upp skadan igen. Nu har han missat Detroits fyra senaste matcher.

Hockeysverige.se