Stockholm

Kronwall kan missa OS

1 av 3
. Foto: Bildbyrån
2 av 3
3 av 3

Missade nattens möte med San José Sharks.


Läs mer

Tomas Holmström var tillbaka på isen i nattens match mot San José Sharks. Däremot saknades Niklas Kronwall återigen. 29-åringen har fått sin stödskena som ska hjälpa det skadade knäet, men trots det är OS allt jämt ett frågetecken.

Till mlive.com säger den svenske backen att han kan tvingas dra sig ur turneringen om han missar lördagens match mot Ottawa Senators. Han har täta kontakter med Bengt-Åke Gustafsson om sina framsteg efter den senaste skadan.

- Det känns bättre än i går, så det går i alla fall framåt, säger Kronwall till sajten och tillägger att han har viktigare saker än OS på sin agenda:

- Mitt främsta fokus just nu är att komma tillbaka och spela för Red Wings. Vi har några viktiga matcher innan uppehållet och vi vill göra allt vi kan för att vinna dem.

Niklas Kronwall skadade sig ursprungligen i mötet med Montréal Canadiens den 21 november. Detta sedan han knätacklats av Georges Laraque. Han kom tillbaka efter sex veckors frånvaro, men spelade inte mer än några matcher innan han slog upp skadan igen. Nu har han missat Detroits fyra senaste matcher.

Hockeysverige.se

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.