Silva har planen för att slå Bisping

I helgen tänker Wanderlei Silva bjuda på en knockout i Sydney.


Wanderlei Silva har avslöjat för MMAweekly att han hoppas göra som Dan Henderson när han möter Michael Bisping. De båda möts på UFC 110 i Sydney på lördag.

- Henderson visade mig vägen för att slå honom. Jag kommer att försöka kopiera Henderson. Jag vet hur man ska slå Bisiping och jag har en bra plan, säger Silva.

Matchen blir Silvas premiär som mellanviktare och inför galan har han bland annat tränat brottning med Muhammad ”King Mo” Lawal, allt för att tvinga Bisping till att hålla matchen stående.

Silva var tidigare en av de mest fruktade och var fram till 2007 mästare i japanska Pride, sen dess har det dock gått sådär med 6 förluster på hans 7 senaste matcher.

Senast mötte han Rich Franklin i catchweight på UFC 99 i juni och förlorade via ett jämnt domslut, nu ska han prova lyckan i mellanvikt.

Britten Bisping bjöd på en imponerande prestation mot den förre storstjärnan Denis Kang på UFC 105, förhoppningsvis fick det honom att glömma knocken han åkte på mot Henderson.

/
/
/
/
UFC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.