1 av 2
Tiger tränar lite med klubban utanför sitt hem i Florida.
2 av 2
Tiger tränar lite med klubban utanför sitt hem i Florida. - Foto: Scanpix

De vill bojkotta Tigers Woods presskonferens

"Det här är en internationellt stor händelse".


Den amerikanska golfjournalistföreningen vill nobba Tiger Woods första pressträff i Ponte Vedra Beach, Florida, sen golfstjärnans otrohet mot hustrun Elin Nordegren avslöjades för tre månader sedan.

Medlemmarna i journalistföreningen är förbannade för att Tiger Woods endast valt ut ett fåtal journalister som får bevaka händelsen som äger rum 17.00 svensk tid på fredagen och de får dessutom inte ställa några frågor under presskonferensen.

– Vår ståndpunkt är alla eller ingen. Det här är en internationellt stor händelse. Att då begränsa möjligheten för journalister att få delta, lyssna, se och ställa frågor till Woods går emot allt vi tror på, säger Vartan Kupelian, ordförande i golfjournalisternas förening.

Det är tre månader sedan 33-årige Tiger Woods körde sin bil in i ett träd utanför sitt hem i Florida. Det var den händelsen som avslöjade hans otrohetsaffär med flertalet kvinnor. Sen dess har han gått under jorden, fått vård för sitt sexmissbruk på en klinik och försökt lappa ihop äktenskapet med svenskan Elin Nordegren.

/
/
/
/
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!