- Foto: Riccardo De Luca

Mike Tyson ryktas för comeback

Efter fem års frånvaro kan Tyson vara på väg tillbaka. Ett tredje möte med Evander Holyfield planeras.


Enligt Ringsidereport ska den nu 43 år gamle Mike Tyson göra comeback i slutet av 2010.

Den hetlevrade Tyson ska enligt rapporten jobba tillsammans med promotorn Don King och planen ska vara ett tredje möte med Evander Holyfield, boxaren som Tyson 1997 bet av en bit av örat på.

Samma rapport säger dock att Tyson ska vara tveksam till ett tredje möte och de ska ha en annan plan utifall matchen inte blir av.

Tyson gick sin sista match år 2005 då han blev utklassad av irländaren Kevin McBride, matchen var hans andra raka förlust. Ett par år tidigare hade han dessutom blivit knockad av Lennox Lewis. Tidigare i karriären var dock Tyson en av de mest fruktade boxarna i världen, endast 20 år gammal vann han bältet i WBC och han har vunnit 56 av sina 62 matcher.

År 2007 dömdes Tyson för innehav av kokain och rattfylla och så sent som förra året attackerade han en fotograf på en flygplats. Det är bara de senaste i raden av skandaler som Tyson varit inblandad i.

Den 47 år gamle Holyfield blev nyligen licensiserad att gå match i Las Vegas och har en inplanerad match mot Francois Botha i april.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Tyson dansar loss