- Foto: BILDBYRÅN

Olsson gav upp efter smärtor i hälsenan

Publicerades: 14 Mar 2010, 19:30, Uppdaterades: 14 Mar 2010, 22:49

Christian Olsson hoppade först 17,21 meter. Sedan avbröt han VM-finalen i Doha efter smärtor i hälsenan.


Skadorna förföljer Christian Olsson. I inomhus-VM i Doha tvingades göteborgaren avbryta efter sitt andra hopp sedan han känt av smärtor i hälsenan.

Innan dess hoppade han dock 17,21 meter i första omgången, vilket gav honom fjärdeplatsen.

– Det här är ingen riktig skada utan mer smärta. Det här kommer förmodligen att vara borta om två veckor, säger Olsson till TV4.

– Men det är ett återkommande problem och det gäller att kunna ta sig igenom kval och vara fräsch till finalen, så det handlar mer om hur jag ska ta mig an mästerskap.

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Erabi Hammarbys derbyhjälte efter premiärmål

igår 21:18

Dubbla världsrekord – Kipyegon slog till igen

igår 20:34
Världsrekord – igen. Faith Kipyegon, Kenya, slog sitt andra världsrekord på en vecka när hon vann 5 000 meter i Diamond League i Paris. Även Lamecha Girma, Etiopien, slog till på 3 000 meter hinder och putsade ett 19 år gammalt rekord.

Bara oavgjort för Rosengård: Parkerar bussen

igår 20:06
Rosengård jagar topplagen i damallsvenskan. 0–0 borta mot Uppsala tar inte skåningarna särskilt mycket närmare. Det känns som att de står med sin parkerade buss framför deras mål, säger Emma Jansson i Viaplay.

Inzaghi: Har en plan för att stoppa Haaland

igår 19:22
Hur stoppar man Manchester Citys Erling Braut Haaland? Inters tränare Simone Inzaghi har i alla fall en plan. Jag har förberett något, säger Inzaghi till Nettavisen inför Champions League-finalen.

Svenskarna långt från täten: "Vad händer?"

igår 18:54
De kommer från England, Tyskland, Skottland, Danmark, Sydafrika och Finland... men inte Sverige. De blågula golfhoppen lyser med sin frånvaro i toppen av Scandinavian Mixed.

Sörenstams sista show i Sverige: "Det här räcker"

igår 18:38
Var fredagens runda Annika Sörenstams sista show i Sverige? Mycket talar för det. Jag tror att det här räcker, säger golfikonen efter att ha missat kvalgränsen på Ullna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.