Fredag 30 Jul
Stockholm

Clottey: "Manny Pacquiao slår alla"

1 av 2
2 av 2

Clottey erkänner att han förlorade mot en bättre boxare, Pacquiao är nöjd med segern och ser redan fram emot att möta Floyd Mayweather i sin nästa match.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ghanas Joshua Clottey är inte alltför besviken efter den klara förlusten på poäng mot filippinaren Manny Pacquiao.

- Jag förlorade mot Manny Pacquiao, han är väldigt snabb och jag respekterar honom, säger Joshua Clottey på presskonferensen.

Många som såg matchen tyckte att Clottey var lite väl defensiv och inte tog några risker för att vända matchen till sin fördel.

Clottey menar ändå att han gjorde sitt bästa och anser inte att det var något han kunde göra annorlunda.

- Manny Pacquiao slår alla, konstaterar Clottey krasst.

Pacquiao, som vann matchen överlägset med domarsiffrorna 120-108, 119-109 och 119-109, ställdes ändå frågan om var besviken att han inte kunde stoppa Clottey tidigare i matchen.

- Han är en väldigt skicklig defensiv boxare, menar Pacquiao.

Clottey hade betydligt färre träffar än Pacquiao och när han väl träffade menade Pacquiao att det inte rubbade hans koncentration nämnvärt.

Nästa match för Pacquiao blir troligtvis mot amerikanen Floyd Mayweather om han besegrar sin näste motståndare Shane Mosley.

Clottey fick också frågan om han trodde att Floyd Mayweather skulle kunna ställa störa mästaren Pacquiao.

- Jag tror Pacquiao skulle ge Mayweather många problem, menade Clottey.

Pacquiao säger själv direkt efter matchen mot Clottey att han vill möta Mayweather och poängterar att "folket vill ha den matchen".

Mayweather möter Mosley den första maj i Las Vegas på klassiska MGM Grand. Vinnaren möter med största sannolikhet Manny Pacquiao.

Kommentera
Kopiera länk
Dela