Stockholm

Mayweather inte imponerad av Pac-Man

"Jag tycker att Pacquiao visade att han är endimensionell i matchen".


Läs mer

I lördags vann Manny Pacquiao över Joshua Clottey inför 50 000 åskådare på Cowboys Stadium i Texas. Segern kom via ett dominerande men föga underhållande domslut till fördel för superstjärnan från Filippinerna.

En seger som hans antagonist, Floyd Mayweather Jr anser visade Pacquiaos rätta sida.

- Jag tycker att Pacquiao visade att han är endimensionell i matchen. Du kan ha den bästa offensiven i världen, men utan defensiv kommer du inte klara dig mot någon som slår lika hårt som jag själv, säger Mayweather Jr enligt GMA News.

Mayweather anmärker också på att Pacquiao fick en del märken i ansiktet även om Clottey knappt hade någon offensiv att tala om. Ett faktum han tycker pekar på at Pacquiao helt enkelt inte är på samma nivå som honom själv. Till sist lämnar han en något mer oväntad passning till Pac-Man.

- Den enda anledningen till varför han är så populär är för att han tillhör en etnisk minoritet och är från Filippinerna, då är det något speciellt. Hade han varit afrikan hade han bara varit en boxare i mängden.

Till sist lovar Mayweather att fansen aldrig kommer att få se en tråkig match med honom. Den 1 maj möter han Shane Mosley  i Las Vegas och då är det upp till bevis.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.