Mayweather inte imponerad av Pac-Man

"Jag tycker att Pacquiao visade att han är endimensionell i matchen".


I lördags vann Manny Pacquiao över Joshua Clottey inför 50 000 åskådare på Cowboys Stadium i Texas. Segern kom via ett dominerande men föga underhållande domslut till fördel för superstjärnan från Filippinerna.

En seger som hans antagonist, Floyd Mayweather Jr anser visade Pacquiaos rätta sida.

- Jag tycker att Pacquiao visade att han är endimensionell i matchen. Du kan ha den bästa offensiven i världen, men utan defensiv kommer du inte klara dig mot någon som slår lika hårt som jag själv, säger Mayweather Jr enligt GMA News.

Mayweather anmärker också på att Pacquiao fick en del märken i ansiktet även om Clottey knappt hade någon offensiv att tala om. Ett faktum han tycker pekar på at Pacquiao helt enkelt inte är på samma nivå som honom själv. Till sist lämnar han en något mer oväntad passning till Pac-Man.

- Den enda anledningen till varför han är så populär är för att han tillhör en etnisk minoritet och är från Filippinerna, då är det något speciellt. Hade han varit afrikan hade han bara varit en boxare i mängden.

Till sist lovar Mayweather att fansen aldrig kommer att få se en tråkig match med honom. Den 1 maj möter han Shane Mosley  i Las Vegas och då är det upp till bevis.

/
/
/
/
WBO
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

1 timme sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.