1 av 2
- Foto: R MARSH STARKS/AP
2 av 2

Erik “El Terrible” Morales gör comeback och tar sikte på Pacquaio

Erik Morales är den senaste boxaren att slå Manny ”Pacman” Pacquaio. Den 27:e mars gör han comeback mot Jose Alfaro.


Den 33-årige mexikanen Erik Morales är före detta fyrfaldig världsmästare och den senaste boxaren att besegra Manny Pacquaio.

- Min seger mot Pacquaio är min största bedrift i ringen. Jag minns att jag såg honom gråta efter matchen, berättade Morales nyligen under ett teveevent där man hyllade Mexikos bästa idrottare.

Men innan Morales kan hoppas på en match mot Pacquaio så måste han besegra Jose Alfaro från Nicaragua. Alfaro är före detta WBA-mästare i lättvikt.

Morales menar att Alfaro blir ett bra test som ett första steg mot ett eventuellt returmöte med Pacquaio.

- Alfaro är en jättebra ung boxare och före detta världsmästare. Han ger också allt i ringen, säger Morales enligt Fightnewsextra.

Morales vill även möta Juan Manuel Marquez, WBA- och WBO-mästare i lättvikt.

Att Morales nu i samband med sin comeback börjar peka ut framtida önskemotståndare kan verka kaxigt och är inte heller särskilt ovanligt i boxningsvärlden.

Skillnaden mellan Morales utspel och de flesta andra boxares är att mexikanen kan backa upp det, då han har varit världsmästare i inte mindre än tre viktklasser.

Galan går den 27:e mars i Monterrey i Mexiko. Mer info om galan finns här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

1 timme sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?