Fosshaug skrev långtidskontrakt

Bandyikonen Per Fosshaug vägrar att överge bandyn. Nu är det klart att Fosshaug, 43, fortsätter som tränare i allsvenska Tillberga - de närmaste fem åren. Som spelare vann Fosshaug bland annat fem VM-guld. (TT)


Bandyikonen Per Fosshaug vägrar att överge bandyn. Nu är det klart att Fosshaug, 43, fortsätter som tränare i allsvenska Tillberga - de närmaste fem åren.

"Vi är övertygade att Per med sina fantastiska kunskaper om spelet och hans förmåga att delge sina idéer till människorna omkring sig kommer bära frukt under lång tid framöver", skriver Tillberga i ett pressmeddelande.

Som spelare vann Fosshaug fem VM-guld och tog sex SM-guld med Västerås SK. Efter flera uppmärksammade skandaler fick han även stämpeln bandyns store bad boy.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talangens märkliga skada: "Fötterna domnar bort"

Mardrömsmorgon och vattenbesök för Åberg

1 timme sedan
Ludvig Åberg fick en mardrömsstart på andra dagen i US Masters. Ett besök i vattnet på 15:e hålet bidrog till att svensken slutade första rundan på 73 slag, ett över par.

Leksand tappar trio – talangen lämnar

1 timme sedan
Leksand fortsätter att tappa spelare efter kvartsfinaluttåget mot Frölunda i SM-slutspelet.

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

2 timmar sedan
Patrick Ekwall är en av Sveriges allra kändaste sportjournalister. Men hur bra koll har du på hans liv i övrigt? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Ekwall.

Samuelsson om domen: "Fantastiskt bra"

2 timmar sedan
Anders Besseberg, tidigare ordförande för internationella skidskytteförbundet, dömdes till tre år och en månads fängelse för grov korruption. Domen glädjer svenska skidskyttestjärnan Sebastian Samuelsson.

Klæbos besked: tillbaka i landslaget

2 timmar sedan
Johannes Høsflot Klæbo, världens bäste manlige skidåkare, gör comeback i det norska landslaget.