Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Corassani lämnar återbud

Sport | 22/03/2010 16:07

Hamid Corassani tvingas hoppa av helgens The Zone FC i Göteborg på grund av sjukdom.   

The Zone FC skakas idag av ett tungt återbud inför helgens gala. Hamid Corassani som skulle ha mött Danny Batten har nämligen tvingats lämna återbud.

- Det känns för jävligt! Jag har försökt hålla ihop det, jag har nu varit sjuk i nästan tre veckor. Jag har varit i koma efter passen och fått vila dagen efter. Det har varit helt sjukt. Jag har fått utslag i närheten av ögat som är sårigt och varar sig. Jag har åkt på någon riktig infektion i luftvägarna. Jag har fått en inre böld under läppen och har svullnad på halsen och i ljumskarna, säger Corassani till Fightermag.

Corassani berättar även hur han i det sista försökt hålla ut och träna vidare men att han nu tvingats ta beslutet att inte medverka.

Trots avhoppet innehåller galan bland annat två intressanta titelmatcher. I weltervikt ställs Besam Yousef mot Joao Neves och i fjädervikt möter Martin Svensson brassen Fernando Vieira.