- Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Paolo Roberto i bråk med ungdomar

Den för detta proffsboxaren, kickboxaren och taekwondoutövaren hamnade under en filminpelning i bråk med några ungdomar.


Det var i måndags som Paolo Roberto hamnade i bråk med ett gäng unga killar som deltog som statister vid en filminspelning, enligt Aftonbladet.

Det började som en brottningslek mellan Paolo och några av de yngre statisterna, men när Roberto hamnade i underläge så blev det allvar.

- Det var kanske därför han blev så arg, säger killen som fick Roberto över sig till Aftonbladet.

När Paolo fick övertaget i brottningsmatchen var han rejält förbannad och markerade tydligt att han inte tyckte att det var kul längre.

På videon från händelsen ser man tydligt hur Paolo slår killen med öppen hand innan han ställer sig upp.

Paolo menar dock att det inte var ett slag, utan att han snarare trycker till killen med öppen hand.

- Jag vet faktiskt inte. Jag var förbannad, säger Roberto till Aftonbladet.

16-åringen som fick Paolo över sig menar att han blev chockad, men samtidigt förstod att Paolo inte skulle gå så mycket längre, då det var mycket folk i närheten.

Paolo Roberto är av en annan åsikt och menar att gruppen med unga killar utnyttjade den upphetsade stämningen.

- Vi skulle fejka ett slagsmål. De yngre killarna var upphetsade av stämningen. När jag snubblade hoppade flera killar på mig, berättar Paolo för Aftonbladet.

Roberto menar att han inte tappade huvudet, utan att han snarare blev arg och vill markera att han inte tyckte att det var roligt längre.

Han erkänner dock att han gjorde fel. Men påpekar också att de andra inblandade inte är oskyldiga till att det spårade ur.

- Om man går ut i regnet får man räkna med att bli våt, avslutar Paolo för Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!