- Foto: espn.com

MMA Live

ESPNs MMA Live fokuserar på kommande UFC 111.


MMA Live panelen blickar tillbaka på Jon Jones och Junior Dos Santos prestationer förra helgen och de ser framåt mot helgens UFC 111.

UFC
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
MMA Live
Senaste nytt

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

1 timme sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

2 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

3 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.