Woods och Cink är goda vänner sedan många år tillbaka.
1 av 3
Woods och Cink är goda vänner sedan många år tillbaka.
Stewart Cink chockades av Tiger Woods otrohet.
2 av 3
Stewart Cink chockades av Tiger Woods otrohet.
Tiger Woods är inte bra med kvinnor.
3 av 3
Tiger Woods är inte bra med kvinnor.

Vännen: "Tiger är inte bra med kvinnor"

Tiger Woods är bra på det mesta. Men när det gäller kvinnor är stjärnan långt ifrån lika smidig som på golfbanan, menar vännen Stewart Cink.


ORLANDO. Efter en turbulent tid som har präglats av en rad otrohetskandaler är Tiger Woods tillbaka på golfbanan. Den fallne superstjärnan gör comeback på Augusta i US Masters i april, där han bland annat kommer att ställas mot vännen och fjolårets British Open-segraren Stewart Cink.

- ­Vi har alltid väldigt kul ihop när vi ses men han och Elin har försvunnit helt sedan det som har hänt. Min fru som är väldigt god vän med Elin har inte heller kunnat nå henne. Det är ingen på touren vad jag vet som har pratat med honom efter det som har hänt, säger Cink till Aftonbladet.

Bilden av den genomgode Woods svartnades genast när otrohetsskandalen uppdagades i slutet av november. Paret valde då att isolera sig nästan helt och hållet från omvärlden.

- Det var en stor chock för oss alla på touren. Ingen visste någonting. Vi fick alla veta via media och efteråt försvann de från allt och alla, berättar Cink.

- Tigers pappa lärde honom allt, förutom kvinnor. Han är ­inte bra med kvinnor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.