Måndag 18 Okt
Stockholm

Vännen: "Tiger är inte bra med kvinnor"

Woods och Cink är goda vänner sedan många år tillbaka.
1 av 3
Woods och Cink är goda vänner sedan många år tillbaka. Foto:
Stewart Cink chockades av Tiger Woods otrohet.
2 av 3
Stewart Cink chockades av Tiger Woods otrohet. Foto:
Tiger Woods är inte bra med kvinnor.
3 av 3
Tiger Woods är inte bra med kvinnor. Foto:

Tiger Woods är bra på det mesta. Men när det gäller kvinnor är stjärnan långt ifrån lika smidig som på golfbanan, menar vännen Stewart Cink.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ORLANDO. Efter en turbulent tid som har präglats av en rad otrohetskandaler är Tiger Woods tillbaka på golfbanan. Den fallne superstjärnan gör comeback på Augusta i US Masters i april, där han bland annat kommer att ställas mot vännen och fjolårets British Open-segraren Stewart Cink.

- ­Vi har alltid väldigt kul ihop när vi ses men han och Elin har försvunnit helt sedan det som har hänt. Min fru som är väldigt god vän med Elin har inte heller kunnat nå henne. Det är ingen på touren vad jag vet som har pratat med honom efter det som har hänt, säger Cink till Aftonbladet.

Bilden av den genomgode Woods svartnades genast när otrohetsskandalen uppdagades i slutet av november. Paret valde då att isolera sig nästan helt och hållet från omvärlden.

- Det var en stor chock för oss alla på touren. Ingen visste någonting. Vi fick alla veta via media och efteråt försvann de från allt och alla, berättar Cink.

- Tigers pappa lärde honom allt, förutom kvinnor. Han är ­inte bra med kvinnor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela