Woods och Cink är goda vänner sedan många år tillbaka.
1 av 3
Woods och Cink är goda vänner sedan många år tillbaka.
Stewart Cink chockades av Tiger Woods otrohet.
2 av 3
Stewart Cink chockades av Tiger Woods otrohet.
Tiger Woods är inte bra med kvinnor.
3 av 3
Tiger Woods är inte bra med kvinnor.

Vännen: "Tiger är inte bra med kvinnor"

Publicerades: 28 Mar 2010, 13:31, Uppdaterades: 28 Mar 2010, 20:04

Tiger Woods är bra på det mesta. Men när det gäller kvinnor är stjärnan långt ifrån lika smidig som på golfbanan, menar vännen Stewart Cink.


ORLANDO. Efter en turbulent tid som har präglats av en rad otrohetskandaler är Tiger Woods tillbaka på golfbanan. Den fallne superstjärnan gör comeback på Augusta i US Masters i april, där han bland annat kommer att ställas mot vännen och fjolårets British Open-segraren Stewart Cink.

- ­Vi har alltid väldigt kul ihop när vi ses men han och Elin har försvunnit helt sedan det som har hänt. Min fru som är väldigt god vän med Elin har inte heller kunnat nå henne. Det är ingen på touren vad jag vet som har pratat med honom efter det som har hänt, säger Cink till Aftonbladet.

Bilden av den genomgode Woods svartnades genast när otrohetsskandalen uppdagades i slutet av november. Paret valde då att isolera sig nästan helt och hållet från omvärlden.

- Det var en stor chock för oss alla på touren. Ingen visste någonting. Vi fick alla veta via media och efteråt försvann de från allt och alla, berättar Cink.

- Tigers pappa lärde honom allt, förutom kvinnor. Han är ­inte bra med kvinnor.

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fem snackisar under första dagen på Ullna

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

1 timme sedan
Titelförsvaren Linn Grant och Alex Norén var de stora publikfavoriterna under första dagen på Ullna. Men vinden ställde till det för de svenska stjärnorna. Det var lite kämpigt, säger Grant.

Sensationen Muchova – för mycket för världstvåan

1 timme sedan
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

1 timme sedan
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

3 timmar sedan
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

idag 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.