Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fullt upp för Elina Nilsson

- 01/04/2010, 10:22 -
1 av 3

Ulrika Johansson Hybrant/Nyheter24

2 av 3

Ulrika Johansson Hybrant/Nyheter24

3 av 3

Rasmus Borgudd/Nyheter24

Elina Nilsson möter Ana Goncalves på Muay Thai Arena i Göteborg.

För ett par dagar sen vann Elina Nilsson en match i MMA på The Zone FC 6 "Evolution", snart är det dags igen.

Den 24 april går hon ännu en match i Lisebergshallen, då är sporten thaiboxning och galan heter Muay Thai Arena (MTA). För motståndet står Ana Goncalves från K-Star Gym i England, hon ska vara obesegrad med fem segrar och matchen går i -67 kilo.

Nilsson har en gedigen bakgrund som thaiboxare och tog 2009 brons på VM i Thailand. Så sent som för några veckor sen vann hon även sitt andra raka SM-guld under tävlingarna i Uppsala.

Under karriären har hon vunnit åtta av nio matcher och tävlar vanligtvis för Gladius MMA, på MTA representerar hon dock Fighter Muay Tai.

Efter sin seger på The Zone FC berättade Elina för Nyheter24 att matchen i Göteborg är ett led i förberedelserna inför EM som arrangerar i Rom i slutet av maj.

MTA innehåller för närvarande 14 matcher i thaiboxning, i huvudmatchen deltar Elias Daniel som senast vann en supermatch på SM i Uppsala. Dessutom tävlar andra duktiga namn som SM-vinnaren Madeleine Vall samt Alex Tobiasson-Harris. Läs mer på galans hemsida.