Tiger sugen på golf.
1 av 5
Tiger sugen på golf. - Foto: Scanpix
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Tiger Woods ställer upp i US Open

Tiger har fått smak för golfen igen.


Efter fjärdeplatsen i US Masters i Augusta förra veckan så har Tiger Woods nu anmält sig till US Open som spelas den 17-20 juni på Pebble Beach i Kalifornien.

Nu återstår det att se om Tiger hinner medverka i några tävlingar innan US Open. Han meddelade efter Masters att han nu ska ta ännu en paus för att reda ut sina problem med bland annat frun Elin Nordegren.

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Gerhardsson om valet: "Vill inte säga varför"

Dackarna körde hem SM-guldet

Dackarna är återigen Sveriges bästa speedwaylag. I den andra SM-finalen mot Västervik blev det 46–44, vilket betyder att Målillaklubben körde hem guldet med totalt 93–87 över de två finalmatcherna.

Sverige vann måstematchen mot Italien med 1-0

1 timme sedan
Spelet var inget att skriva hem om. Men en seger är en seger. 1–0 borta mot Italien var precis vad de svenska fotbollsdamerna behövde i Nations League.

Uefa öppnar för ryska ungdomslag

3 timmar sedan
Ryska fotbollsungdomar ska inte behöva lida för vad landets vuxna ägnar sig åt för galenskaper. Därför öppnar Uefa för att släppa in ryska ungdomslag i europeiska turneringar.

Premier League 2023/24: Vilken tränare får sparken först?

idag 16:51
Premier League 2023/24 är i full gång. Här är de fem fotbollstränare i den engelska högstaligan som riskerar att få sparken om de inte lyckas vända på skutan snart.

Skrällen – Falk ersätter Musovic

idag 16:38
Sverige gör två förändringar till kvällens viktiga Nations League-match mot Italien. Mest oväntat: Jennifer Falk ersätter Zecira Musovic i målet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.