- Foto: Scanpix/AP

Wenger: ”La Liga är i fullständig oordning”

Spekulationerna om Cesc Fabregas ska vara på väg tillbaka till Barcelona den här veckan har varit flitiga. Nu ger sig Arsene Wenger in i debatten och sågar La Liga.


LONDON. Hela veckan har det skrivits om Cesc Fabregas vara eller icke vara i Arsenal. I veckan gick Arsenals ordförande Peter Hill-Wood ut och sa att Barcelona lovat att inte försöka att värva Cesc Fabregas i sommar. Barcelonas sportchef, Txiki Begirstain, förnekade det snabbt. Nu ger sig även Arsene Wenger in i debatten och den spanska landslagsmannens framtid.

– Jag kan inte se någon med tävlingsinstinkt som vill gå till Spanien.  De har två bra lag, men nummer tre är 27 poäng efter och den här helgen var spelarna på väg att gå ut i strejk för att de inte blev betalda. Det är en liga som är i komplett oordning, säger Wenger enligt Sky Sports och fortsätter:

– Jag vet inte varför du skulle vilja se de absolut bästa spelarna i England gå till Spanien. Om du är riktigt tävlingsinriktad, då stannar du i England. Det är där tävlingen finns och det är där de bästa spelarna vill vara. Jag får så många samtal från spanska spelare som vill komma till oss och spela här. Jag kan inte förstå er ständiga kampanj för att få bort de bästa spelarna från England.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!