1 av 2
- Foto: Jens Meyer/AP
2 av 2
- Foto: Sean.M.Fitzgerald/AP

Sebastian Zbik utmanar Martinez och Pavlik

Sebastian Zbik vill möta både Sergio Martinez och Kelly Pavlik. ”Vi får se vem som har modet att stiga fram först”, säger Zbik.


Sebastian Zbik har redan nya mål i sikte efter förra helgens seger över Domenico Spada. Han vill möta både Sergio Martinez och Kelly Pavlik, som mötte varandra senast, också detta förra helgen. Martinez vann den matchen och det har talats om en eventuell retur. Nu blandar sig dock Zbik i och utmanar de båda boxarna i ett självsäkert uttalande.

- Jag vet att jag kan slå dem båda. Jag är beredd att möta Martinez eller Pavlik på en gång. Vi får se vem som har modet att stiga fram på en gång, säger Zbik enligt Fightnews.

Tyske Zbik, som idag är WBC:s interim-mästare i mellanvikt, säger vidare att han är trött på ordet interim och att boxningsvärlden har rätt att få veta vem som är WBC:s bästa boxare i mellanvikt.

- Det är därför jag har kommit till Amerika. Jag har koll på exakt allt ni gör killar, säger Zbik enligt Fightnews och syftar på Martinez och Pavlik.

Se sammandraget från Zbiks seger över Spada här.

/
/
/
/
/
WBC
Senaste nytt

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

1 timme sedan
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.

Björklöven vann – efter Scott Pooleys hattrick

1 timme sedan
Scott Pooley stod för tre mål när Björklöven vann mot Mora på hemmaplan i Hockeyallsvenskan. Till slut blev det 5-0 (2-0, 3-0, 0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Maxime Fortier och Brandon Manning.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

1 timme sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.

Östersunds IK avgjorde i tredje perioden

2 timmar sedan
Östersunds IK segrade hemma mot Västervik i Hockeyallsvenskan. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan Östersunds IK drog ifrån i sista perioden. Matchen slutade 5-3 (2-2, 1-1, 2-0).

Norrköping segrare hemma mot Nässjö

2 timmar sedan
Norrköping besegrade Nässjö på bortaplan i fredagens möte i Svenska Basketligan herr. 86-95 (19-19, 23-33, 32-27, 12-16) slutade matchen.