Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

MMA-stjärnan arresterad för misshandel

- 26/04/2010, 22:49 -

tzm.com

Tito Ortiz fördes i dag bort från sitt hem misstänkt för misshandel av sin sambo Jenna Jameson.

UFC-stjärnan Tito Ortiz verkar vara i problem med rättvisan. Enligt rapporter från TMZ greps han i dag i sitt hem av polis och fördes bort med handfängsel.

Ortiz misstänks för misshandel av sin sambo, den tidigare porrstjärnan Jenna Jameson.

Jameson var den som ringde larmcentralen och ska ha uppgett för en reporter att hon tänker anmäla Ortiz. Poliskällor ska även ha sagt att hon hade synliga märken i ansiktet.

Dana White, VD för UFC säger att han vill vänta och se vad utredningen visar men medger att även den sportsliga domen mot Ortiz kan bli hård.

- Vi kan komma att sparka honom. Förutom att mörda en massa människor är våld i hemmet det värsta man kan bli anklagad för, säger Dana White till TZM.

Paret är inte gifta men har två barn tillsammans, nyligen tvingades Jameson till en abort efter att det uppstått komplikationer under graviditeten.

Ortiz medverkar som tränare i den aktuella säsongen av The Ultimate Fighter tillsammans med Chuck Liddell, men tvingades hoppa av inspelningarna på grund av sjukdom.

Se Jamesons uttalande till media: