- Foto: Scanpix

Tiger Woods: "Det kan inte bli sämre"

Först otrohetsskandalen och nu uselt spel från världsstjärnan Tiger Woods.- Det kan i alla fall inte bli sämre, säger han inför Players championship.


CHARLOTTE. Tiger Woods har haft ett par svåra månader efter den uppmärksammade otrohetsaffären. Men i april gjorde han till synes oberörd comeback på Augusta National, där han stod för en stark insats och slutade fyra.

Men sedan dippade formen rejält för Woods, som missade kvalgränsen till USA-tourtävlingen i Charlotte - för blott sjätte gången i sin karriär. Nu medger den 34-årige golfstjärnan att allt inte är riktigt som det ska.

- Jag försöker att göra förändringar i mitt liv. När andra människor går igenom behandlingar får de vara i fred, leva i anonymitet, när de gör sina förändringar. Det kan inte jag, och det gör det mycket svårare, säger Woods på presskonferensen inför Players championship.

- Jag försöker att fokusera på det jag måste. Och jag försöker att organisera mitt liv så att jag kan spela golf. När min pappa dog var det svåraste att gå och träna eftersom det var där, på träningen, som han lärde mig allt om golf.

Däremot anser Tiger Woods att läget inte kan bli mycket värre än det är nu.

- Det kan i alla fall inte bli sämre, säger han.

Men kanske kan det bli sämre. För skulle Woods hamna utan för topp sex i Charlotte kan han mycket väl bli nerpetad från tronen. Det krävs dock att Phil Mickelson återigen storspelar och vinner för att golfvärlden ska få en ny världsetta.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!