Skräll i Bellator

När Bellator i natt fortsatte med semifinaler i lättvikt blev Roger Huerta överraskande nog utslagen av unge Pat Curran. Eddie Alvarez vann dock enkelt.


22-åringen Pat Curran stod för säsongen skräll i Bellator när han i natt besegrade UFC-veteranen Roger Huerta och tog sig till final i turneringen i lättvikt.

Segern kom via ett jämnt domslut efter att de båda gjort upp både stående och på marken. När tiden var ute var resultatet ovisst men talangen Curran var den som fick segern.

- Det var en fantastisk kväll för Pat Curran och ett fantastiskt bevis får vårt turneringsformat. Det här är exakt vad jag hoppades på att den här organisationen kunde ge till våra fighters, sa Bellators VD, Bjorn Rebney om resultatet.

Curran tränas av sin kusin Jeff Curran och har ett record på 11-3, segern mot Huerta var hans karriärs i särklass största merit.

Imada i final igen

I finalen ställs Curran mot förra åres finalist Toby Imada som vann via ännu en submission mot brottaren Carey Vanier. Imada försvarade en mängd nedtagningsförsök i den första ronden och i den andra ronden försökte han först på ett benlås som han sen ändrade til ett armlås och segern var hans.

Alvarez dominerade

I galans supermatch tog Eddie Alvarez en imponerande seger mot Josh Neer. I den första ronden styrde Alvarez med tunga slag på marken och i rond två fick han läge för ett stående rear naked choke och Neer somnade.

Huvudkort

Eddie Alvarez besegrade Josh Neer via submission i rond 2

Pat Curran besegrade Roger Huerta via domslut

Toby Imada besegrade Carey Vanier via submission i rond 2

Cole Konrad besegrade Pat Bennett via domslut

Underkort

Justin Torrey besegrade Lance Everson via TKO i rond 2

Greg Rebello besegrade John Doyle via domslut

Josh Laberge besegrade Dan Bonnell via TKO i rond 1

Chuck O'Neil besegrade Damien Vitale via TKO (cut) i rond 3

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.

Fixade poäng med sena drömträffen

igår 21:14
Topptippade Linköping och Häcken delade på poängen efter att Linköpings Michelle De Jongh fått drömträff i sista minuten i det damallsvenska mötet. Det kändes jävligt bra, säger De Jongh.