Resultat Bellator 18

Finalister i fjädervikt utsedda. Hector Lombard vann supermatchen på rekordtid.


I kvällens huvudmatch skulle mästaren Hector Lombard ha mött veteranen Paulo Filho, men då denne fick problem med sitt visum fick den UFC-meriterade Jay Silva hoppa in tidigare i veckan.

Lombard visade också direkt att han var överlägsen sin motståndare då han direkt överröser Silva med slag. Denne går snart ner och Lombard avslutar med fler slag på marken innan domaren bryter efter endast sex sekunder av den första ronden.

Förhoppningvis kan vinnaren av årets turnering ge Lombard en större utmaning.

Warren visade hjärta

Att brottaren Joe Warren har en brottning av toppklass visste alla, nu fick han även ännu en gång visa att hans hjärta är enormt.

I mötet med Georgi Karakhanyan fick han enkelt sina nedtagningar men fick gång på gång finna sig i Karakhanyans submissionförsök. Flera gånger såg det ut som att amerikanen skulle tvingas ge upp men han överlevde gång på gång.

Efter tre ronder hade Warren aldrig varit nära att avsluta själv men han hade lagt sin motståndare på rygg större delen av matchen och det gav honom segern i domarnas ögon.

- Jag är ett steg närmare bältet, det är vad jag är här för, sa Joe Warren efter matchen.

Pitbull fortfarande obesegrad

Wilson Reis hade här chansen att ta sig till final efter att ha åkt ut mot förra årets vinnare Joe Soto i semifinalen förra året, men det blev en repris på det för den före detta mästaren i EliteXC.

Matchen var hård och jämn där Reis ett par gånger kunde ta ner Patrico "Pitbull" Freire, men stående var det en helt annan match. Hans motståndares thaiboxning var överlägsen och Reis fick känna på både knän, sparkar och slag mot huvudet vilket i slutändan gav Pitbull segern. Han har nu vunnit 14 matcher.

Resultat

Hector Lombard besegrade Jay Silva på KO i rond 1

Shawn Jordan besgrade Douglas Williams via TKO i rond 1

Patricio Pitbull besegrade Wilson Reis via domslut

Joe Warren besegrade Georgi Karakhanyan via domslut

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Skräll i Bellator