Rudy Fernández ska erövra NBA

Spanske OS-hjälten på plats i Portland.


I finalen av OS-basketen kunde USA till slut besegra Spanien med 118-107. Men Spanien överraskade världen med ett stundtals fenomenalt spel. Guarden Rudy Fernández sköt osannolikt bra, och Juan Carlos Navarro och bröderna Pau och Marc Gasol var också lysande. Att Fernández skulle göra bröderna Gasol sällskap i NBA var ingen skräll. Nu är han på plats i Portland Trail Blazers.

– Min dröm är att spela mot de bästa spelarna i NBA och Portland gav mig den möjligheten; ett ungt lag med mycket duktiga spelare...som jag förhoppningsvis kan hjälpa till att ta till slutspelet, säger Rudy Fernández, enligt El Pas.

Se Rudy Fernández sänka trepoängare som om det inte fanns någon morgondag:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.