Fight Night till Kristianstad

I september ska Elias Daniel och Mattias Karlsson göra upp om titeln när Fight Night besöker Kristianstad.


Sen 2006 har Fight Night turnerat runt Sverige med galor där landets bästa thaiboxare gjort upp och den 11 september får Kristianstad ännu ett besök.

I huvudmatchen på galan kallad "King of Fighters" ska Elias Daniel från Friends Gym i Kristianstad möta Mattias Karlsson från Fight Gym i Borås och matchen gäller bältet i 72,5 kilo.

Daniel gick senast en jämn match mot Alexander HarrisMuay Thai Arena i Göteborg där han fick se sig besegrad efter ett domslut. Matchen gick dock i en viktklass över hans ordinarie vikt.

Under karriären har han vunnit såväl EM som VM och av 59 matcher har han vunnit 37. På hemmaplan i Kristianstad ska han nu försöka erövra ännu ett bälte.

Karlsson har ett bra facit i just Kristianstad då han vann Fight Night Trophy-turneringen där år 2008. Han har även varit svensk mästare inte mindre än tre gånger och av 31 matcher har har han vunnit 21.

Galan kommer att innehålla 14 supermatcher i både A och B-klass och mer information finns på organisationens hemsida.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

1 timme sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

3 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

3 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.