- Foto: Mary Altaffer

St. Pierre tar hjälp av känd boxningstränare

UFC-mästaren Georges St. Pierre ska träna med Freddie Roach inför sin nästa match.


I en radiointervju under gårdagen berättade Georges St. Pierre för Jim Rome att han var på väg till Kalifornien för att träna med den legendariske boxningstränaren Freddie Roach på dennes Wildcard Gym i Hollywood.

Roach är känd som en av de bästa boxningstränare och tränar för närvarande bland annat Manny Pacquiao och Amir Khan.

Han har även jobbat med MMA-stjärnor som Anderson Silva och Gegard Mousasi och uttryckte tidigare i år att han gärna skulle jobba med St. Pierre, nu får han sin vilja igenom.

I nästa match är St. Pierre planerad att möta Josh Koscheck, men först ska de båda coacha varsitt lag i The Ultimate Fighter.

Det faktumet att Koscheck är en av de bästa brottarna i divisionen kan ha bidragit till att St. Pierrei väljer att vässa sina stående färdigheter just nu.

/
/
/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.