Stockholm

Världens starkaste mans supertungviktsmatch

. Foto: mmarocks.pl

Mariusz Pudzianowski gjorde sin tredje MMA-match mot tidigare UFC-mästaren Tim Sylvia.


Läs mer

Tidigare världens starkaste man Mariusz Pudzianowski har på kort tid gått två matcher i MMA och han har varit framgångsrik i båda sina framträdanden. Denna gång stod en mycket mer meriterad fighter i tidigare UFC-mästaren Tim Sylvia för motståndet och Pudzianowskis första förlust blev ett faktum.

Taktiken för den starke polacken var klar då han i inledningen av matchen försökte att ta ner den mycket längre Sylvia till mattan för att försöka avsluta tidigt i första ronden. Men redan efter 90 sekunder var det tydligt att Pudzianowskis stora muskler var fyllda av mjölksyra och den erfarne Sylvia utnyttjade detta till fullo med slag och knän mot polackens kropp.

Pudzianowski klarade sig ur första ronden men i andra ronden föll polacken till mattan efter en slagutväxling och när Sylvia följde upp med slag gav polacken upp.

Efter matchen kan man konstatera att det var för tidigt i Pudzianowskis MMA-karriär för att möta en rutinerad fighter som Sylvia. Sylvia bryter med denna vinst en förlustraka på två matcher och om han kan tappa vikt för att återgå till tungvikt så kan han eventuellt få någon spännande match för att sätta fart på karriären igen.

För er som vill se matchen finns den tillgänglig hos MMAbloggen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.