- Foto: Tracy Lee

Avstängningar efter bråk i Strikeforce

Den atletiska kommissionen överväger stränga straff efter slagsmål på bästa sändningstid.


Flera källor, däribland Sherdog uppger nu att kommissionen i Tennessee har gått igenom videoupptagningarna från Strikeforce "Nashville" i april och det slagsmål som utbröt i buren efter titelmatchen mellan Jake Shields och Dan Henderson.

Rapporten säger att kommissionen överväger att dela ut avstängningar och böter till fem eller sex personer till följd av bråket. Namnen på de som hotas av straff presenteras först när det administrativa arbetet är färdigt.

Sherdog har dock identifierat fyra av de sex personerna och de uppges vara stjärnorna Jake Shields, Gilbert Melendez, Jason Miller och Nick Diaz.

Kommissionen yrkar på 20 000 dollar i böter och nio månaders avstängning, något som kan minskas till 5000 eller 7500 dollar och tre månaders avstängning om de accepterar uppgörelsen utan förhandlingar och överklaganden.

För den sjätte personen ska det även gälla brott mot licensen i staten då denne inte hade rätt licens.

Se bråket nedan.

CBS
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

2 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.