Stockholm

Badr Hari diskad igen

Under It's Showtime 2010 i Amsterdam blev stjärnan för andra gången diskad för att ha sparkat en liggande motståndare.


Läs mer

Badr Hari försvarade sin titel i It's Showtime under lördagen i Amsterdam mot Hesdy Gerges. Före mötet visade de båda att de inte gillade varandra och stämningen fortsatte under matchen. Stjärnan Hari hade övertaget och överröste Gerges med slag, denne vägrade dock att ge sig.

Detta frustrerade Hari och i den andra ronden sparkade han en liggande Gerges i huvudet efter att denne halkat.

Domaren bröt matchen direkt och diskade Hari till följd av den olagliga tekniken. En skakad Gerges utropades sen till mästare medan Haris coach Melvin Manhoef försökte be om ursäkt dennes agerande, något som mötes av burop från publiken.

Detta är inte första gången Hari tappat humöret och sparkat en liggande motståndare. Under finalen av K-1 World GP år 2008 stampade han på en liggande Remy Bonjasky vilket även den gången fick honom diskad.

I ett pressmeddelande under söndagen bad Hari om ursäkt för händelsen och säger att han även kommer att ta en paus från tävlandet.

- Jag har kommit fram til att det är bäst att ta ledigt på obestämd tid. Det här är inget straff från organisationen utan något jag gör själv, skriver Hari.

Det gör att Haris medverkan i K-1 Final 16 i höst är tveksam, om han inte hittar sig själv innan dess vill säga.

Se matchen nedan. Haris otillåtna spark kommer efter 5:15 av matchen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.