Badr Hari diskad igen

Under It's Showtime 2010 i Amsterdam blev stjärnan för andra gången diskad för att ha sparkat en liggande motståndare.


Badr Hari försvarade sin titel i It's Showtime under lördagen i Amsterdam mot Hesdy Gerges. Före mötet visade de båda att de inte gillade varandra och stämningen fortsatte under matchen. Stjärnan Hari hade övertaget och överröste Gerges med slag, denne vägrade dock att ge sig.

Detta frustrerade Hari och i den andra ronden sparkade han en liggande Gerges i huvudet efter att denne halkat.

Domaren bröt matchen direkt och diskade Hari till följd av den olagliga tekniken. En skakad Gerges utropades sen till mästare medan Haris coach Melvin Manhoef försökte be om ursäkt dennes agerande, något som mötes av burop från publiken.

Detta är inte första gången Hari tappat humöret och sparkat en liggande motståndare. Under finalen av K-1 World GP år 2008 stampade han på en liggande Remy Bonjasky vilket även den gången fick honom diskad.

I ett pressmeddelande under söndagen bad Hari om ursäkt för händelsen och säger att han även kommer att ta en paus från tävlandet.

- Jag har kommit fram til att det är bäst att ta ledigt på obestämd tid. Det här är inget straff från organisationen utan något jag gör själv, skriver Hari.

Det gör att Haris medverkan i K-1 Final 16 i höst är tveksam, om han inte hittar sig själv innan dess vill säga.

Se matchen nedan. Haris otillåtna spark kommer efter 5:15 av matchen.

/
/
K-1
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

CL-guide: Snackisarna inför dramatiska returer

1 timme sedan

Oskarshamns poängkung stannar i SHL

3 timmar sedan
Oskarshamns forwardsstjärna Patrik Karlkvist följer inte med klubben ner i hockeyallsvenskan. 31-åringen är klar för spel i SHL-laget Örebro och har skrivit på ett treårskontrakt med närkingarna.

Misstänkt skandal i Peking – lät kines vinna

3 timmar sedan
Pekings halvmaraton har inlett en utredning av den egna tävlingen efter att märkliga bilder från upploppet fått spridning på nätet. Kinesen He Jien vann – men såg ut att få segern till skänks.

Ludmila talar ut – i bok och dokumentär

idag 09:58
Ludmila Engquists uppgång och fall väckte starka känslor för snart ett kvartssekel sedan. Nu talar hon ut, i en SVT-dokumentär och i en bok. Det är den märkligaste och mäktigaste historia jag har sprungit på, säger medförfattaren Henrik Johnsson.

OS-klara Rissveds vann världscupspremiären

idag 09:22
Den OS-klara mountainbikestjärnan Jenny Rissveds fick en lysande start på världscupsäsongen. Svenskan vann premiären i den olympiska cupen (XCO) i brasilianska Mairiporã.

Macron: OS-invigningen kan flyttas

idag 09:02
Säkerhetshot kan flytta OS-invigningen i Paris. Det säger Frankrikes president Emmanuel Macron i en intervju. Det finns en plan B och en plan C, säger han.