Fedor till politiken

Legenden Fedor Emelianenko är eventuellt i slutet av MMA-karriären till förmån för den ryska politiska scenen.


Enligt ett pressmeddelande har MMA-legenden Fedor Emelianenko valt att kandidera för en plats i ryska kongressen för partiet "Enade Ryssland".

Partiet leds av Vladimir Putin och anses vara ett konservativt parti som också beskrivs som populistiskt och nationalistiskt enligt Wikipedia. För närvarande sitter partiet vid makten och vid senaste undersökningen hade partiet ett fortsatt brett folkligt stöd.

Ännu obekräftade uppgifter cirkulerar att Emelianenko kommer att genomföra de två matcher han har på sitt kontrakt med Strikeforce för att sedan lägga handskarna på hyllan. Närmast kommer Emelianenko att möta Fabricio Werdum den 26 juni för Strikeforce.

/
/
MMA
/
/
Senaste nytt

Viktiga lärdomar för Häcken: "Väldigt givande"

idag 00:04

Häcken pressade Leverkusen – men förlorade

igår 22:58
Fem matcher, fem förluster. Häckens trista svit i Europa League fortsatte när Bayer Leverkusen kom på besök. Hisingslaget stod emot bra, men föll till slut med 0–2.

Liv, 17, hyllades i pappas gamla hemmarink

igår 22:26
För första gången var Herman Liv, son till målvaktslegendaren Stefan Liv, inskriven i en SHL-trupp och fick stå i båset – dessutom hemma i Jönköping. Det var otroligt roligt att komma tillbaka hit, säger Liv till Aftonbladet.

Rögles vändning – ingen rolig historia för Rönnberg

igår 22:04
Den häromdagen så arge och kränkte Frölunda-tränaren Roger Rönnberg var en dryg minut ifrån att bli en historisk SHL-tränare. Men Rögle ville annat och vände ett tvåmålsunderläge till seger i förlängningen (5–4). Orutinerat så det skriker om det, säger Rönnberg.

Två mål på fem sekunder när Luleå derbyvann

igår 21:36
Två mål på fem sekunder (!) avgjorde norrderbyt mellan Luleå och Skellefteå. Linus Omark och Oscar Eklind såg till att Luleå kunde ta en sällsynt derbyseger på hemmais, 2–0. Det är derby, heta känslor, skönt att dra det längsta strået, säger Omark till TV4 Play.

Lundström missar premiären: Chansar inte

igår 20:36
Mathilda Lundström, som haft en känning i baksidan av låret, kommer inte att spela i VM-premiären i handboll mot Kina på fredagen.