Lördag 19 Jun
Stockholm

MMA i Karlstad

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Vision Fighting Championship har nu presenterat fyra deltagare till premiärgalan i augusti.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 28 augusti arrangerar Vision Fighting Championship sin första gala kallad "The Beginning" i Tingvallahallarna i Karlstad. Bakom organisationen står Hilti Karlstad med veteranen Jani Lax i spetsen och i nuläget har man presenterat fyra namn för premiärgalan.

Bland de presenterade deltagarna syns två mellanviktare från Stockholm respektive Göteborg i form av Magnus "Jycken" Cedenblad och Victor Cheng.

De båda har gått matcher ute i Europa och Cheng har även vunnit ett kontrakt med Strikeforce i en uttagning förra året, debuten där har dock ännu inte kunnat ske.

Cheng har även gått flera matcher för The Zone FC och har vunnit fyra av karriärens fem matcher. Cedenblad har istället gått flertalet matcher i Superior Challenge och har hittills gått 6-3 under karriären.

Dessutom ska två killar från Hilti Stockholm gå matcher på galan. En av dessa är fjäderviktaren Mohammad Babadivand som senast vann en match i Superior Challenge vilket var dennes andra seger som proffs. Dessutom ska hans klubbkompis Alen Mansour gör proffsdebut.

Galan kommer även att sändas av TV4 Sport och fler deltagare väntas presenteras inom kort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela