Fredag 18 Jun
Stockholm

Tiden har löpt ut för Mayweather Jr

Promotorn Bob Arum säger att tidsfristen för att acceptera ett möte med Manny Pacquiao har löpt ut för WBC-mästaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stjärnpromotorn Bob Arum hade satt lördagen som deadline för Floyd Mayweather Jr och dennes representanter att lämna svar angående vilkoren för att möta Manny Pacquiao den 13 november.

Det kom dock inget svar från Mayweather Jr och Arum säger nu att han inleder förhandlingar om en annan match för den topprankade Pac-Man, men hoppet är inte helt ute.

- Även om inte Mayweather har kommit med ett svar innan deadlinen passerades är mitt svar enkelt, matchen är död när vi gör klart med en annan motståndare för Manny. Och då kommer vi titta på att möta Floyd nästa år istället, sa Arum under en telefonkonferens.

Det som gjort att man än så länge inte kunnat nå ett avtal mellan stjärnboxarna ska vara Pacquiaos ovilja att acceptera amerikanens krav på olympiska dopingtester fram till matchdag.

Arum säger dock att den frågan ska vara löst och att Pacquiao hade godtagit det senaste avtalet. Trots det kom inte Mayweather Jr med något svar och det spekuleras att det kan ligga familjeskäl bakom hans tystnad.

Boxarens farbror och tränare, Roger Mayweather står nämligen åtalad för misshandel och rättegången startar nästa månad. Något som kan vara anledningen till att Mayweather Jr inte vill ta en match i nuläget.

Arum säger också att Pacquiao istället väntas möta Miguel Cotto eller Antonio Margarito under hösten.

Se ESPN diskutera matchen nedan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela