Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stallone imponerad av MMA-legenden

1 av 2

Isaac Brekken

2 av 2

Joel Ryan

Sport | 20/07/2010 22:57

Sylvester Stallone besökte David Letterman och pratade bland annat om Randy Couture som medverkar i stjärnans nya film.

I Sylvester Stallones nya actionfilm The Expendables medverkar förutom han själv, stora namn som Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Bruce Willis samt Jason Statham.

I den stjärnspäckade rollistan finns även den femfaldige mästaren i UFC, Randy Couture som möter boxaren James Toney i augusti.

Även om Stallone faktiskt är hela 17 år äldre än 47-åringen Couture så berättade han under ett besök hos David Letterman att han är mycket imponerad av den gamle brottaren.

- Vet du vad? De vet inte hur starka de är. Randy skickade folk genom luften hela tiden. Vi spelade in i ett gammalt fort med tjocka tegelväggar och jag märkte hur stuntkillarna träffade vägarna och till slut bad de mig att, 'Låt inte honom röra mig något mer, jag klarar det inte, jag är så blåslagen att jag inte kan andas', berättar Stallone under programmet.

The Expendables har amerikansk premiär den 13 augusti. Se Stallones samtal om Couture med Letterman nedan.