Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Storstjärnan i konflikt med Villa-tränaren

Kan vara på väg till Manchester City efter konflikten med O´Neill.
1 av 2

Kan vara på väg till Manchester City efter konflikten med O´Neill.

Tim Hales/AP/SCANPIX

2 av 2

Tim Hales/AP/SCANPIX

Sport | 23/07/2010 19:00

Den engelske landslagsmannen James Milner är i konflikt med sin tränare Martin O´Neill. Samtidigt planerar Manchester City ett jättebud på Aston Villas mittfältsstjärna.

BIRMINGHAM. Enda sedan Martin O´Neill köpte James Milner från Newcastle 2008 har de båda haft en god relation. O´Neill har varit lyrisk över Milners utveckling och Milner har berömt sin tränares delaktighet i Aston Villas framgångar. Men nu har deras relation fått sig en törn.

James Milners vilja att lämna Aston Villa har blivit en infekterad historia. Mittfältaren är irriterad över den förra Celtic-tränarens kommentarer i dagarna. O´Neill påstår att Milner önskat att få lämna Aston Villa under ett möte före VM samt att han ska ha tackat nej till en kontraktsförlängning.

- Även om jag inte pratat med James sedan den dagen, har han spelat VM och resten är ganska enkelt. Om vi kommer överens om en summa kan spelaren gå, säger Aston Villa-tränaren till The Guardian.

City vill sno stjärnan

Samtidigt som relationen mellan Milner och O´Neill blivit infekterad, planerar Manchester City ett jättebud på den 24-årige landslagsmittfältaren. Ett bud på 24 miljoner pund, motsvarande 272 miljoner svenska kronor, förväntas Manchester City att lägga på spelaren inom det närmsta dygnet.

- Det finns en skillnad i värderingen i denna stund mellan köpande klubb och säljande klubb. Detta kan mycket väl lösas och om så är fallet, då är det alldeles utmärkt, säger O´Neill.

Villas pris – över 300 miljoner

Aston Villa kräver 339 miljoner svenska kronor för sin spelare och vill även knyta till sig Stephen Ireland i affären. På måndag drar Villas försäsong igång och frågan är om James Milner finns på plats eller inte.