Mario Balotelli kommer att skriva på ett fyraårskontrakt med City.
1 av 2
Mario Balotelli kommer att skriva på ett fyraårskontrakt med City. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Balotelli kan ha gjort sitt i Inter.
2 av 2
Balotelli kan ha gjort sitt i Inter. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Uppgifter: "Balotelli klar för City"

Det har varit på gång länge. En stund såg det ut att kunna rinna ut i sanden. Men nu menar flera italienska tidningar att Mario Balotelli är klar för Manchester City.


MANCHESTER. Då verkar det mesta vara klart. Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport är Inters 19-årige anfallstalang klar för Premier League och Manchester City - en klubb som har jagat den problematiske tonåringen under en längre tid.

Anfallaren, som redan har haft en avskedsfest med sina vänner, förväntas skriva på ett fyraårskontrakt inom kort och han kommer att tjäna drygt 735 000 kronor i veckan. Övergångssumman förväntas dessutom landa på 290 miljoner kronor, plus extra inkomster beronde på hur bra Balotelli lyckas i City. En betydligt mycket högre än de 240 miljoner kronorna som det tidigare hade rapporterats om.

Nu återförenas "Super Mario" med tränaren som först upptäckte honom och som lät honom debutera i Inters A-lag, Roberto Mancini.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

3 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.